11 راه برای بهبود قدرت حافظه فرزندتان

حافظه

حافظه، بخش مهمی از ایجاد یک پایه محکم برای یادگیری، چه در کلاس درس و چه فراتر از آن است. داشتن حافظه عالی می تواند به فرزند شما کمک کند تا در مدرسه بهتر عمل کند، در آزمون ها حرفه ای باشد و نمرات بهتری کسب کند.

اما انسان با مهارت های مربوط به حافظه خوب متولد نمی شوند! این مهارت ‌ها هر چه بیشتر مورد استفاده قرار گیرند، توسعه یافته و بهبود می ‌یابند. مانند هر مهارت دیگری، تمرین کردن باعث می شود عالی باشید.

برای اینکه به یک استاد حافظه تبدیل شوید، مهم است که مطمئن شوید کودک شما به طور منظم با عضلات حافظه خود کار می کند یا خیر.

بهبود حافظه برای دانش آموزان

یک حافظه موثر به دو بخش تقسیم می شود:

    حافظه کوتاه مدت

    حافظه بلند مدت

حافظه کوتاه ‌مدت به دانش ‌آموزان کمک می‌ کند تا اطلاعات جدید را پردازش کرده و به خاطر بیاورند تا بتوانند از پس کارشان برآیند.

این اطلاعات به حافظه بلند مدت دانش آموز منتقل می شود، جایی که به او کمک می کند تا درک عمیق تری از یک موضوع ایجاد کند.

کودکانی که با کم حافظگی دست و پنجه نرم می ‌کنند معمولاً در سازماندهی اطلاعات و ایجاد درک معنادار از یک موضوع مشکل دارند. این می تواند باعث عقب افتادن کودکان از کلاس شود و منجر به کشمکش های مداوم در کلاس شود.

خبر خوب این است که تعدادی از استراتژی های حافظه برای کودکان وجود دارد که می توانید از آنها برای کمک به بهبود حافظه کوتاه مدت و بلند مدت کودک خود استفاده کنید.

11 راه برای بهبود حافظه کودک

از این 11 تمرین و نکته برای کمک به تقویت حافظه کودک خود استفاده کنید.

درباره 7 راه برای ارتباط با فرزندان بدانید.

    تشویق به سوال پرسیدن

درک یک موضوع اولین قدم برای به خاطر سپردن مطالب است. تشویق فرزندتان به پرسیدن سوال کمک می کند که مطمئن شوید او مطلب را عمیقا متوجه شده است یا خیر. این همچنین به دانش آموزان کمک می کند تا تفکر انتقادی و مهارت های حل مسئله را توسعه دهند.

    قافیه و آهنگ بسازید

به کودک خود کمک کنید از اطلاعاتی که یاد می گیرد قافیه، شعر یا آهنگ بسازد. مغز ما برای به خاطر سپردن موسیقی و الگوها برنامه ریزی شده است، بنابراین استفاده از موسیقی یا آهنگ می‌ تواند به بهبود حافظه و یادآوری کودک شما کمک کند.

    یادگیری را هیجان انگیز کنید

با سفر به کتابخانه برای بررسی کتاب ها یا فیلم های مرتبط با موضوعات مختلف، اشتیاق فرزندتان به یادگیری را تشویق کنید. همچنین می توانید از موزه یا گالری هنری دیدن کنید. اگر فرزند شما به مطالبی که می آموزد علاقه مند باشد، در آینده به خاطر سپردن آن آسان تر خواهد بود.

    تشویق به یادگیری فعال

با گفتگو در مورد موضوعات مختلف و پرسیدن نظر فرزندتان، یادگیری را برای فرزندتان جذاب تر کنید. این امر دانش آموزان را تشویق می کند تا اطلاعات را به اندازه کافی در ذهن خود نگه دارند تا به سؤالات مربوط به آن پاسخ دهند و به آنها کمک می کند تا مهارت های تفکر انتقادی را توسعه دهند و در عین حال قدرت حافظه را بهبود بخشند.

    از کمک های بصری استفاده کنید

فرزندتان را تشویق کنید تا از کمک های بصری برای به خاطر سپردن اطلاعاتی که اخیراً خوانده یا شنیده شده است استفاده کند. فلش کارت هایی درست کنید که شامل کلمات یا تصاویر باشد. از این روش می توان برای تمرین های تطبیق عکس با کلمه یا تمرین تعاریف کلمات استفاده کرد.

از فرزندتان بخواهید که خودش مثال بزند

وقتی فرزند شما نمونه ها و مثال های خود را با ارتباط دادن آن به تجربیات شخصی خود می سازد، پردازش مطالب برایش بسیار آسان تر می شود. اتصال مطالب به روشی معنادار به کودک شما کمک می کند تا اطلاعات را به خاطر بسپارد.

ایجاد نقشه های ذهنی

یک نقشه ذهنی از ایده های مختلف و نحوه ارتباط آنها با یکدیگر ایجاد کنید. ایجاد ارتباط بین کلمات و موضوعات به کودکان کمک می کند تا به طور فعال با مطالب درگیر شوند و درک عمیق تری ایجاد کنند که بخش مهمی از حافظه است.

فهرستی از کلمات کلیدی برای یک ایده یا موضوع تهیه کنید

یک لیست کلمات ایجاد کنید و از آن برای ایجاد ارتباط بین هر یک از کلمات و مفاهیم استفاده کنید. هر چه تداعی ها متمایزتر باشند، به خاطر سپردن آنها برای فرزندتان آسان تر خواهد بود.

از فرزندتان بخواهید که به شما آموزش دهد

فرزندتان را تشویق کنید تا اطلاعاتی را که می آموزد برای شما (یا خواهر یا برادر یا دوست) توضیح دهد. این را به یک چالش تبدیل کنید تا ببینید چقدر او می تواند به خاطر بسپارد. سپس برگردید و هر یک از مطالبی را که فرزندتان در مورد آن مطمئن نبود را مرور کنید.

تمامی حواس را درگیر کنید

با استفاده از بینایی، لمس و صدا رویکرد چندحسی را برای یادگیری در نظر بگیرید – با صدای بلند بخوانید، مکالمه کنید و از وسایل استفاده کنید. این به کودک شما کمک می ‌کند تا به بیش از یک روش با مطالب درگیر شود و ارتباط با مطالب را آسان ‌تر کند.

اطلاعات را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید

به خاطر سپردن مقادیر کوچکی از اطلاعات، آسان تر از پرداختن به یکباره مطالب زیاد است. با اصول اولیه شروع کنید و درک مطلب را از آنجا بسازید. اطلاعات را با سرفصل ‌ها، فهرست ‌ها و رنگ ‌ها سازماندهی کنید تا در آینده راحت ‌تر به خاطر بیاورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *